Продължаваме промяната - Демократична България поиска оставката на директора на Националната

...
Продължаваме промяната - Демократична България поиска оставката на директора на Националната
Коментари Харесай

Сарафов да хвърли оставка след лъжите, които наговори, че Гешев е пътувал със семейството си, искат от ПП-ДБ

Продължаваме смяната - Демократична България " изиска оставката на директора на Националната следствена работа Борислав Сарафов поради така наречен " атентат " срещу Иван Гешев, който обединението дефинира като инсценировка.

Новата коалиция изиска и следствието по делото да бъде отнето от НСлС, ръководена от зам.-главния прокурор Борислав Сарафов, защото съгласно тях нямало да се организира всестранно, цялостно и обективно.

" Още при първичното изказване от мястото на произшествието Борислав Сарафов излъга българската общност и сътвори тежка операция, като съобщи, че в кортежа се е движел основният прокурор и неговото семейство... Г-н Сарафов би трябвало неотложно да си подаде оставката поради тази неистина ", сподели на брифинг в Народното събрание съпредседателят на обединението ген. Атанас Атанасов.

По-рано през днешния ден от парламентарната естрада вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че в автомобила,  в който е пътувал основният прокурор Иван Гешев в деня на гърмежа, не е било неговото семейство. По-късно, в отговор на въпрос на OFFNews, министърът посочи, че няма данни фамилията на основния прокурор да е било в нито една от колите.

От ПП-ДБ разясниха, че са ревизирали и съгласно тях кордонът е бил от една кола, която била с вреди на равнище одраскване на паркинг, а не терористичен атентат. 

Междувременно депутати от ПП-ДБ са изпратили въпроси до прокуратурата и НСО, в които питат и за така наречен " израелски специалист ". В тях те питат дали този човек и преди се е срещал с Гешев и за какво е кацвал в България 95 мин. преди случая, за какво президентът се движи с автомобил с по-ниска отбрана от тази на Гешев, за какво в колите на НСО няма видеорегистратори.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР